Leírás
Lecsó
Fedezd fel a nyári ízeket ebben a házi lecsóban, melyet saját kertemben termett vegyszermentes zöldségekből készítettem! Friss paprika, paradicsom és hagyma varázsolja meg az ízeket ebben a tradicionális magyar ételben, melyet szeretettel és gondos odafigyeléssel főztem össze. Kóstold meg a természet frissességét és a házi konyha ízeit minden falatban! Ideális választás reggelire rántottával, vagy akár főételként is tálalhatod. Élvezd az igazi, kézzel készített minőséget!
Elkészítési javaslat
a) Egy üveg korsi Lecsót, bonts ki, melegítsd meg és már kanalazhatod is.
b) Borítsd a korsi Lecsót egy serpenyőbe, verj fel tetszőleges mennyiségű tojást és keverd hozzá. Kész is a 3 perces tojásos lecsó.
c) Egy serpenyőbe piríts le kolbászt, szalonnát vagy akár virslit. Borítsd rá a korsi Lecsót és már kész is.
Miért válassza a korsi Lecsót?
- Nincsen hosszas bajlódás a konyhában
- 1 adag ételt is készíthetsz belőle, így nem keletkezik maradék és ételhulladék
- Környezetbarát, termékünket újrahasznosítható csomagolásban kínáljuk, ezzel is hozzájárulva a fenntarthatósághoz
- Őstermelői alapanyagból készül, nem tartalmaz hozzáadott színezéket és ízfokozót
- Vegyszermentes
- Vegán, így minden étrendbe beilleszthető
Összetevők: paradicsom, paprika, vöröshagyma, só, olaj